placeholder

 

Search

Xpert Slider

Informatikai tanácsadás

Segítünk a magabiztos üzletmenet felé vezető úton

Szoftverfejlesztőt keresünk

Karrier lehetőség Junior és Senior Java fejlesztők számára

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi üzleti megoldásokat fejlesztünk

Online marketing

Az online stratégia tervezésétől a visszatérő látogatókig

IT outsourcing

Munkaerő közvetítés, kölcsönzés, visszabérlés, toborzás, teljes körű kiszervezés

Ismét nyitott IT pozíciók!

Ha jó képességű programozónak tartod magadat és ezt mások is megerősítik, küld el az önéletrajzodat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
Részletekért látogass el Karrier oldalunkra.

Honlapra van szükségem

Alkossunk online stratégiát, előzzük meg a versenytársakat, realizáljuk a nyereséget

Senior fejlesztő kell

Informatikusaink rugalmas szerződéses modellben elérhetőek rövid vagy hosszú távra.

Egy jobb állás kéne

Meguntad a Corporate-t? Válts velünk! Partnereinknél jól fizető helyek várnak.

Vezetőink

Szemenyei Zsolt
1978-ban született. Tanulmányait 2001-ben fejezte be a Szegedi Tudományegyetem Programozó Matematikus szakán. A Geotrace Kft ügyvezetője. Karrierje során elsősorban webes projektekben vett részt fejlesztőként. 2005-től kizárólag tanácsadással és toborzással foglalkozik. Szakterülete továbbá az informatikai rendszerek tervezése, menedzselése.
Ress Gábor Tamás
1978-ban született. Tanulmányait 2000-ben fejezte be a Széchenyi István Egyetem Műszaki Informatika szakán. 2000-től különböző e-business projektekben vett részt. 2002-től szoftverfejlesztő, később szoftverfejlesztési vezető, projektvezető. A Geotrace Kft alapító tagja, a közelmúltban projekt menedzsment és online marketing területen szerzett képesítést.

Egyedi szoftverfejlesztés

Az egyedi szoftverfejlesztés cégünk alaptevékenysége. Vezetőink, tanácsadóink, rendszerszervezőink, projektmenedzsereink, szoftverfejlesztőink és programozóink több éves informatikai projekt tapasztalatuk alatt megedződött professzionális mérnökök.

Egyedi szoftverfejlesztési megoldásaink sokszínűségére jellemző, hogy egyfelől sikerrel vezettünk már több éves informatikai projekteket, másfelől vállaltunk már kisvállalkozások számára egyedi webalkalmazás-fejlesztést is.

Referenciás tabok

Referenciáink

Cégünk egy kis elit csapat, akik boldogságot kínálnak, örömmel használható szoftverek fejlesztésével, Önnek.

A Geotrace egyedülálló ügyfélkörrel rendelkezik az induló kisvállalkozásoktól kezdődően a nagyvállalatokig.

Minden projektben exrém ügyfél elégedettségre törekszünk, emiatt állítjuk, hogy örömet árulunk, nem szoftvereket.

Sok nagyvállalati ügyfelünk számára olyan meghatározott projekten dolgoztunk, amelyeket nem nevezhetünk meg, de a következő füleken jelentősebb munkáink közül emeltünk ki néhány tipikus példát.

T-Systems

Agilis szoftverfejlesztői csapat toborzása, szervezése és moduláris felépítésű nagyvállalati fejlesztői keretrendszer tervezése és építése volt a feladatunk a T-Systems kórházi informatikai alkalmazásaihoz.

ITware

Számos nagyvállalati projektben vettünk részt az ITware partnereként és beszállítójaként. Projektvezetés, Java szoftverfejlesztés, részvétel telekommunikációs szoftverfejlesztési és kutatás-fejlesztési projektekben.

L'Occitane

Címke készítő kisalkalmazás fejlesztése a L'Occitane Hungary számára. Excel termék adat import, MySQL adatbázis, egyszerű intuitív kisalkalmazás kezelőfelület, vonalkódolvasó kezelés, PDF címke nyomat előállítás.

Spineart

Online megjelenés megújítása a Spineart Gyógytorna és Masszázsközpont számára. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer és webhosting.

Asio Hungária

Az anyavállalati arculati elemek megtartásával, a teljes online megjelenés megújítása. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer fejlesztés, tartalomfeltöltés.

Útkezelő Győr

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete teljes online megjelenésének megújítása. Webdesign, honlapkészítés, tartalomkezelő rendszer fejlesztés, kezdeti tartalom feltöltés.