placeholder

 

Search

Cégünkről

Sales, Üzleti és PR kérdések

Engedje magát meggyőzni, hogy miért éppen minket válasszon szoftverfejlesztési projektjei kivitelezőjeként.

A Geotrace különbsége:

Mi a Geotrace-nél mindig hosszú távú üzleti kapcsolat építésére törekszünk ügyfeleinkkel. Célunk, hogy ügyfeleink termékeihez és üzletéhez hozzáadott értéket közvetítsünk az általunk kínált szolgáltatások és technológiai szakértelem széles spektruma által. A Geotrace Informatikát vezérlő alapvető értékek az elkötelezettség, a kompetencia, a minőség, a termelékenység, és a vevői elégedettség.

A következők miatt egyedülálló az ajánlatunk az ön számára:

  • Jelentős költségcsökkentés. Akár 50%-al olcsóbban!

A kis létszámú hazai fejlesztőcsapatunk lehetővé teszi számunkra, hogy szolgáltatásainkat rendkívül versenyképes áron kínáljuk. A szoftverfejlesztési projektek teljes költsége így esetenként akár 50 százalékkal is alacsonyabb lehet a versenytárs hazai és nemzetközi „szoftvergyárak” ajánlatainál anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kéne kötnünk a minőséget illetően.

  • A piacra kerülési idő (Time to Market), akár 30 százalékkal rövidebb

A magasan képzett csapatunk rendelkezésre állása, az előre csomagolt funkcionalitások és újrahasználható modulok, valamint az Agilis szoftverfejlesztési módszereink csak néhány ok a sok közül, amelyek miatt akár 30 százalékkal csökkenthető a piacra kerülési idő, az Ön megoldásainál is.

  • A minőség melletti elkötelezettségünk

Cégünknél a minőség egy olyan életforma, mely átjárja az egész vállalatot a napi rutin során. A Geotrace-nél olyan megbízható Minőségirányítási Rendszert (MIR) használunk, melyben jól meghatározott eljárásoknak felelnek meg folyamataink a szoftverfejlesztési életciklus minden egyes szakaszában. A minőség a legfontosabb szempont minden projektünkben, függetlenül annak méretétől és a technológiájától.

  • Mély és szerteágazó technológiai szakértelem

Cégünk nagyméretű bármikor mozgósítható szakértői csapattal rendelkezik. A telekom technológiai csapatunk tagjai sok esetben évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a vezetékes és vezeték nélküli technológiák, a mobil alkalmazások és a beágyazott rendszerek területén. Cégünk egyedi szoftverfejlesztési szakértői ugyanakkor jelentős jártasságra tettek szert a Java, PHP, Ruby programnyelvekben, valamint nagy tapasztalatot szereztek a nyílt forráskódú technológiák területén. Ez a széles körű és mély technológiai szakértelem lehetővé teszi, hogy ügyfeleink üzleti igényeit egyetlen partnerként elégítsük ki.

  • Az együttműködésen alapuló megközelítés és a rugalmas modellek

A teljes vevői kötelezettségvállalás projekt végrehajtására vonatkozó megközelítésünk központi kérdése. Hogy különböző ügyfeleink különböző igényeire választ adjunk választási lehetőséget kínálunk a különböző kötöttségi modellek alkalmazásához. Ön bármelyik modellt is választja, mi biztosítjuk együttműködésen alapuló működést, azzal hogy az Ön igényeit minél jobban szolgáljuk.

  • Szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos biztonság

Maximálisan tiszteletben tartjuk ügyfeleink bizalmas információit. Ügyfeleink bizalmas adatait minden esetben titoktartási szerződés védi jogi értelemben, valamint számos technológiai javaslat és megvalósítás védi, a szoftvereket illetően.

  • 100 százalékos garancia – Ha nem elégedett, nincs számla!

Igen, ez igaz!

A Geotrace 100 százalékos ügyfél elégedettséget élvez a kezdetektől fogva, mivel eddigi fennállásunk alatt nem vesztettünk el egyetlen ügyfelet sem a minőséggel, vagy a teljesítménnyel kapcsolatos problémák miatt. Ez az eredmény megadja azt az önbizalmat, amellyel garantálhatjuk, hogy Ön nem kap számlát, ha úgy érzi, nem elégedett a szolgáltatásainkkal.

Elégedettség

Segítünk Önnek a megelégedettség felé vezető úton! Nézze meg szoftverfejlesztési referenciáinkat. Olvassa el mit írnak rólunk elégedett ügyfeleink. Tegye fel kérdéseit, kérje tanácsainkat! Egyedi megoldást szeretne? Kérje ajánlatunkat!

Referenciás tabok

Referenciáink

Cégünk egy kis elit csapat, akik boldogságot kínálnak, örömmel használható szoftverek fejlesztésével, Önnek.

A Geotrace egyedülálló ügyfélkörrel rendelkezik az induló kisvállalkozásoktól kezdődően a nagyvállalatokig.

Minden projektben exrém ügyfél elégedettségre törekszünk, emiatt állítjuk, hogy örömet árulunk, nem szoftvereket.

Sok nagyvállalati ügyfelünk számára olyan meghatározott projekten dolgoztunk, amelyeket nem nevezhetünk meg, de a következő füleken jelentősebb munkáink közül emeltünk ki néhány tipikus példát.

T-Systems

Agilis szoftverfejlesztői csapat toborzása, szervezése és moduláris felépítésű nagyvállalati fejlesztői keretrendszer tervezése és építése volt a feladatunk a T-Systems kórházi informatikai alkalmazásaihoz.

ITware

Számos nagyvállalati projektben vettünk részt az ITware partnereként és beszállítójaként. Projektvezetés, Java szoftverfejlesztés, részvétel telekommunikációs szoftverfejlesztési és kutatás-fejlesztési projektekben.

L'Occitane

Címke készítő kisalkalmazás fejlesztése a L'Occitane Hungary számára. Excel termék adat import, MySQL adatbázis, egyszerű intuitív kisalkalmazás kezelőfelület, vonalkódolvasó kezelés, PDF címke nyomat előállítás.

Spineart

Online megjelenés megújítása a Spineart Gyógytorna és Masszázsközpont számára. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer és webhosting.

Asio Hungária

Az anyavállalati arculati elemek megtartásával, a teljes online megjelenés megújítása. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer fejlesztés, tartalomfeltöltés.

Útkezelő Győr

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete teljes online megjelenésének megújítása. Webdesign, honlapkészítés, tartalomkezelő rendszer fejlesztés, kezdeti tartalom feltöltés.