placeholder

 

Search

Online marketing

Az online stratégia tervezésétől a visszatérő látogatókig

A stratégia felállítása, a tervezés az online marketing területén legalább annyira, ha nem fokozottabban szükséges, mint az üzlet egyéb területein. Több hazai online reklám és médiaügynökséggel kiépített kapcsolatrendszerünk és tapasztalatunk révén lehetőséget biztosítunk vállalkozása számára, hogy kiaknázza a cége marketing tervében rejlő teljes potenciált.

Kiterjesztjük folyamatait a világhálóra

Eszközök a vevői kapcsolattartáshoz
online alkalmazások

Az (offline) marketing kampányok kiterjesztése az internetre, stratégiai és technológiai felkészültséget igényel a tanácsadó részéről. Ismerjük azokat az új lehetőségeket, melyeket az interaktív kapcsolatmarketing nyújt, az online közösségekben és blogokban rejlő újszerű erőt, a vírusmarketing erejét, valamint természetesen a cége marketing stratégiájának online bővítéséhez használható hagyományos eszközöket is.

Lehet, hogy az Ön célcsoportja csak merőben új eszközökkel érhető el online, vagy úgy sem!

Léteznek alapvető online marketing eszközök, keresőmarketing, email kampányok, webáruház, melyeket sok Web fejlesztő cég előszeretettel használ, de kérdés nélkül, vakon, így az elvárt online üzleti eredmények elmaradnak. Az online marketing tanácsadók közötti különbség abban nyilvánul meg, ahogyan figyelnek az Ön kérdéseire, majd megválaszolják a miérteket. Minden vállalkozás célcsoportja egyedi, éppezért a hatékony online megjelenés érdekében mindenekelőtt cége csapatával együttműködve megtervezzük, és továbbfejlesztjük vállalkozása e-statégiáját, majd olyan taktikai programot hajtunk végre, amelynek használatával ügyfelünk valóban eléri hosszútávú üzleti céljait.

Automatizáljuk folyamatait a vevőkkel való online kapcsolattartáshoz

Az üzleti elemzőink, internetes stratégáink és honlap tervezőink együtt dolgoznak, hogy korszerű üzleti megoldásokat hozzanak létre Önnek. Fejlesztéseinkben olyan megismételhető eljárásokat alkalmazunk, amelyek valódi világháló-alapú üzleti kiterjesztéseket nyújtanak. Szakértőinket jól jellemzi a sablonmentes gondolkodásmód, a részletekre való figyelmesség, az ügyfélközpontúság, és a következetes végrehajtás.

A Geotrace Kft professzionális szaktudást ajánl fel ügyfeleinek: online marketing terv kidolgozás, Web fejlesztés, Web design, email marketing kampányok, keresőmarketing, szoftver-tesztelés és (felhasználhatósági) usability elemzés, projekt menedzsment. Olyan intuitív üzleti megoldásokat tervezünk és építünk fel, amelyekért a honlap látogatók folyamatosan visszatérnek.

Referenciás tabok

Referenciáink

Cégünk egy kis elit csapat, akik boldogságot kínálnak, örömmel használható szoftverek fejlesztésével, Önnek.

A Geotrace egyedülálló ügyfélkörrel rendelkezik az induló kisvállalkozásoktól kezdődően a nagyvállalatokig.

Minden projektben exrém ügyfél elégedettségre törekszünk, emiatt állítjuk, hogy örömet árulunk, nem szoftvereket.

Sok nagyvállalati ügyfelünk számára olyan meghatározott projekten dolgoztunk, amelyeket nem nevezhetünk meg, de a következő füleken jelentősebb munkáink közül emeltünk ki néhány tipikus példát.

T-Systems

Agilis szoftverfejlesztői csapat toborzása, szervezése és moduláris felépítésű nagyvállalati fejlesztői keretrendszer tervezése és építése volt a feladatunk a T-Systems kórházi informatikai alkalmazásaihoz.

ITware

Számos nagyvállalati projektben vettünk részt az ITware partnereként és beszállítójaként. Projektvezetés, Java szoftverfejlesztés, részvétel telekommunikációs szoftverfejlesztési és kutatás-fejlesztési projektekben.

L'Occitane

Címke készítő kisalkalmazás fejlesztése a L'Occitane Hungary számára. Excel termék adat import, MySQL adatbázis, egyszerű intuitív kisalkalmazás kezelőfelület, vonalkódolvasó kezelés, PDF címke nyomat előállítás.

Spineart

Online megjelenés megújítása a Spineart Gyógytorna és Masszázsközpont számára. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer és webhosting.

Asio Hungária

Az anyavállalati arculati elemek megtartásával, a teljes online megjelenés megújítása. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer fejlesztés, tartalomfeltöltés.

Útkezelő Győr

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete teljes online megjelenésének megújítása. Webdesign, honlapkészítés, tartalomkezelő rendszer fejlesztés, kezdeti tartalom feltöltés.