placeholder

 

Search

IT outsourcing

Munkaerő közvetítés, kölcsönzés, visszabérlés, toborzás, teljes körű kiszervezés

E fenti kifejezésen nem új keletűek és egyre népszerűbbek hazánkban. Ez különösen igaz az informatikai közvetített HR szolgáltatásokra. Egyre több vállalat ismeri fel, hogy a kiszervezés nem csak elérhető, hanem általa fő üzleti célokra összpontosíthatnak, rezsi költségeik tervezhetők, sőt jelentősen csökkentők lesznek.

Nem véletlen, a piaci elemzők véleménye szerint a jelenlegi gazdasági környezetben, IT outsource folyamat felgyorsítása, az IT menedzsment outsourcing a rövid távú költségcsökkentés és a hatékonyság találatok - egyes felmérések szerint, a működési költségek mintegy 30 százalékkal csökkentek azoknál a társaságoknál, amelyek az informatikai outsourcing mellett teszik le voksukat.

Azon túl, hogy a szolgáltatások kiszervezése tervezhető és a költségek ellenőrzés alatt tarthatóak, sok más előnye is van az outsourcing-nak. A vállalat nem kell saját rendszergazdát tartani. Nincs szabadságon, betegszabadságon, vagy éppen ma nem tud menni dolgozni, mert egyetemi vizsgái vannak. Ehelyett egy outsourcing szolgáltatás igénybevételekor képzett és tapasztalt szakemberek állnak az Ön rendelkezésére, akár napi 24 órás felügyeleti rendszer mellett, az ország egész területén.

Az informatikai rendszer teljesítményének mérésére és nyomon követése szolgáltatás, a belső folyamatok szabályozzák, valamint az adatok archiválását és mentési eljárásokat pontosan. Mindezek a funkciók mellett a nagy IT outsourcing cégek, olcsó, de megbízható rendszer biztosítása során a vállalkozás alapvető előnyöket is tudja, hogy az adatok mögött, a biztonság és az integritás.

Sok cég hamar rájött, már jó néhány évvel ezelőtt felismerte az informatikai outsourcing előnyeit, de még az ön számára sincs túl késő.

Referenciás tabok

Referenciáink

Cégünk egy kis elit csapat, akik boldogságot kínálnak, örömmel használható szoftverek fejlesztésével, Önnek.

A Geotrace egyedülálló ügyfélkörrel rendelkezik az induló kisvállalkozásoktól kezdődően a nagyvállalatokig.

Minden projektben exrém ügyfél elégedettségre törekszünk, emiatt állítjuk, hogy örömet árulunk, nem szoftvereket.

Sok nagyvállalati ügyfelünk számára olyan meghatározott projekten dolgoztunk, amelyeket nem nevezhetünk meg, de a következő füleken jelentősebb munkáink közül emeltünk ki néhány tipikus példát.

T-Systems

Agilis szoftverfejlesztői csapat toborzása, szervezése és moduláris felépítésű nagyvállalati fejlesztői keretrendszer tervezése és építése volt a feladatunk a T-Systems kórházi informatikai alkalmazásaihoz.

ITware

Számos nagyvállalati projektben vettünk részt az ITware partnereként és beszállítójaként. Projektvezetés, Java szoftverfejlesztés, részvétel telekommunikációs szoftverfejlesztési és kutatás-fejlesztési projektekben.

L'Occitane

Címke készítő kisalkalmazás fejlesztése a L'Occitane Hungary számára. Excel termék adat import, MySQL adatbázis, egyszerű intuitív kisalkalmazás kezelőfelület, vonalkódolvasó kezelés, PDF címke nyomat előállítás.

Spineart

Online megjelenés megújítása a Spineart Gyógytorna és Masszázsközpont számára. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer és webhosting.

Asio Hungária

Az anyavállalati arculati elemek megtartásával, a teljes online megjelenés megújítása. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer fejlesztés, tartalomfeltöltés.

Útkezelő Győr

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete teljes online megjelenésének megújítása. Webdesign, honlapkészítés, tartalomkezelő rendszer fejlesztés, kezdeti tartalom feltöltés.