placeholder

 

Search

Informatikai tanácsadás

Segítünk a magabiztos üzletmenet felé vezető úton

A mai versenyszférában úgy gondoljuk, hogy életbe vágó az informatikai rendszerek teljes értékének kihasználása. Az informatika a vállalkozás egészét átfogó hajtóerő, az üzleti folyamatok végrehajtásától, a kommunikáción keresztül a biztonságig. Együtt dolgozunk önnel, hogy felfedjük és meghatározzuk az üzleti célokat, alátámasszuk a stratégiát, definiáljuk az eszközöket, és lefektessük az IT sikerességéhez vezető tiszta ösvényt.


A szemléletmódunk azonosítja a kockázatait, ellátja választási lehetőségekkel, és közvetíti az eszközöket a felelős döntéshozatalhoz.

Az informatika haszna és értéke:
Megbízhatóság és megnövekedett termelékenység

Informatikai tanácsadás

A Geotrace tanácsadói jelentős múlttal rendelkeznek a kis-középvállalatok körében. Szaktudást nyújtanak ahhoz, hogy olyan döntéseket tegyenek lehetővé, amelyek jelentős üzleti értéket képviselnek. Azáltal, hogy hallgatnak önre, megfigyelik üzleti folyamatait, és egyértelműen azonosítják a hosszú távú üzleti célokat, meghatároznak egy olyan üzleti szerkezetet, mely képessé teszi vállalkozását arra, hogy magabiztosan mozduljon előre.

  • Hardver és hálózati konfiguráció
  • Egységes internetes megjelenés felállítása
  • Szoftver használhatósági tesztek (usability)
  • e-Kereskedelem és e-Stratégia
  • Szoftver alkalmazások tervezése és fejlesztése
  • Üzleti szoftverek integrációja
  • Informatikai tervezés

Sokféle megoldást szállítunk
Alkalmazottaink ügyfeleink számára sokféle szerepben teljesítenek feladatokat: a fejlesztőtől, a tesztelőn és a projektmenedzseren át az informatikai vezetőig. Megoldásaink sokszínűségére jellemző, hogy egyfelől IT tanácsadóink sikerrel vezettek már a több éves informatikai projekteket, másfelől részt vettünk kis vállalkozások rövid online marketing tanácsadásában is.

Referenciás tabok

Referenciáink

Cégünk egy kis elit csapat, akik boldogságot kínálnak, örömmel használható szoftverek fejlesztésével, Önnek.

A Geotrace egyedülálló ügyfélkörrel rendelkezik az induló kisvállalkozásoktól kezdődően a nagyvállalatokig.

Minden projektben exrém ügyfél elégedettségre törekszünk, emiatt állítjuk, hogy örömet árulunk, nem szoftvereket.

Sok nagyvállalati ügyfelünk számára olyan meghatározott projekten dolgoztunk, amelyeket nem nevezhetünk meg, de a következő füleken jelentősebb munkáink közül emeltünk ki néhány tipikus példát.

T-Systems

Agilis szoftverfejlesztői csapat toborzása, szervezése és moduláris felépítésű nagyvállalati fejlesztői keretrendszer tervezése és építése volt a feladatunk a T-Systems kórházi informatikai alkalmazásaihoz.

ITware

Számos nagyvállalati projektben vettünk részt az ITware partnereként és beszállítójaként. Projektvezetés, Java szoftverfejlesztés, részvétel telekommunikációs szoftverfejlesztési és kutatás-fejlesztési projektekben.

L'Occitane

Címke készítő kisalkalmazás fejlesztése a L'Occitane Hungary számára. Excel termék adat import, MySQL adatbázis, egyszerű intuitív kisalkalmazás kezelőfelület, vonalkódolvasó kezelés, PDF címke nyomat előállítás.

Spineart

Online megjelenés megújítása a Spineart Gyógytorna és Masszázsközpont számára. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer és webhosting.

Asio Hungária

Az anyavállalati arculati elemek megtartásával, a teljes online megjelenés megújítása. Online marketing tervezés, konkurencia vizsgálat, honlapkészítés, link építés, SEO (keresőoptimalizálás), tartalomkezelő rendszer fejlesztés, tartalomfeltöltés.

Útkezelő Győr

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete teljes online megjelenésének megújítása. Webdesign, honlapkészítés, tartalomkezelő rendszer fejlesztés, kezdeti tartalom feltöltés.